Trend Micro Deep Security nu beschikbaar op Microsoft Azure Marketplace

Uitgebreide, geautomatiseerde security add-on voor workloads van Microsoft Azure

Deep Security voor AzureDe adoptie van cloud-infrastructuur blijft verder toenemen. Daarom kondigen we vandaag aan dat ons cloud- en datacenter-platform, Trend Micro Deep Security vanaf nu ook beschikbaar is op de Azure Marketplace, een online store die applicaties en diensten levert voor gebruik op Microsoft Azure.

Geautomatiseerde cloud-beveiliging met Deep Security
Deep Security biedt geautomatiseerde cloud-beveiliging voor Azure-workloads. Het beschermt tegen aanvallen op het netwerk (intrusion detection and prevention -IDS/IPS), voorkomt malware op cloud-workloads (anti-malware) en toont verdachte wijzigingen in workload-configuraties (file integrity monitoring). Deep Security automatiseert de provisioning van workload-aware beveiliging voor snelle bescherming van virtuele machines tegen kwetsbaarheden in software zoals Shellshock en Heartbleed.

“Onze oplossingen maken de implementatie en het beheer van beveiliging efficiënt en eenvoudig voor DevOps- en SecOps-teams die in de cloud werken”, zegt Tonny Roelofs, Cloud Business Development & Strategic Alliances Manager bij Trend Micro in Nederland. “Door het aanbod van Deep Security via de Azure Marketplace kunnen Azure-gebruikers cloud workload-beveiliging net zo eenvoudig aanschaffen als de cloud-infrastructuur die ze willen beschermen. Het is een uitbreiding op de beveiliging die door Azure wordt geboden. Deze bescherming stelt organisaties in staat beter te voldoen aan de gedeelde security-enhanced verantwoordelijkheden, waaronder compliancy-vereisten zoals PCI en HIPPA.”

Trend Micro Partner Event: alles over cloud-beveiliging en Microsoft Azure
Ben je een Trend Micro partner en wil je meer weten over cloud-beveiliging of security en Microsoft Azure? Schrijf je dan gratis in voor het Trend Micro Partner Event, speciaal voor resellers, consultants, hosting- en (cloud) service providers. Sasa Radosevic van Microsoft vertelt in die dag onder meer over de mogelijkheden die het Microsoft cloud-platform biedt voor eindgebruikers. Daarbij gaat hij onder meer in op Azure, Office 365 en de bijbehorende mogelijkheden en uitdagingen voor eindgebruikers. Schrijf je direct in of kijk hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.