Trend Micro genomineerd voor Security Innovator of the Year

Op weg naar de feestdagen hebben wij alvast wat te vieren. Dutch IT-channel heeft Trend Micro ook dit jaar genomineerd voor één van zijn felbegeerde eindejaarsprijzen. We zijn in de race voor Security Innovator of the Year 2016.

Als ontwikkelaar van slimme security-software moeten we onze oplossingen continu innoveren om ieder willekeurig apparaat, moderne datacenters en netwerken te beschermen. Inbreuken door geavanceerde bedreigingen tegengaan én voorblijven kan alleen door alle technologietrends grondig te analyseren en volkomen te begrijpen. Dát vak is ónze passie.

En het is ook waar we goed in zijn. Dit jaar werd de Trend Micro Deep Discovery Inspector voor het derde opeenvolgende jaar erkend door NSS Labs als ‘recommended breach detection system’. Daarnaast heeft Gartner ons voor het veertiende (!) jaar op rij erkend als leider in het Magic Quadrant voor Endpoint Protection Platforms.

Samenwerking is essentieel voor een veilige, digitale wereld. Daarom werken we wereldwijd zij aan zij met wetshandhavingsinstanties, met als doel het internet veiliger te maken. Zo steunen we het ‘No More Ransomware‘-initiatief van onder meer Europol, hebben we afgelopen jaar onder meer samengewerkt met Interpol aan de arrestatie van het hoofd van een internationaal cybercrimenetwerk en deden we onderzoek naar Pawn Storm, de bekende cyberspionagegroep die zich eerder ook richtte op de Nederlandse MH17. En dat blijven we doen.

Dit zijn slechts enkele prestaties waar we trots op zijn. In ieder geval een mooi rijtje om de Security Innovator of the Year-award van Dutch IT-channel aan toe te voegen. We vieren nu alvast een piepklein feestje vanwege de sterke concurrentie. Er dingen namelijk nog vier andere partijen mee naar de titel Security Innovator of the Year. U kunt de vreugde voor ons alvast verhogen door op Trend Micro te stemmen. De winnaar wordt op 21 januari bekend gemaakt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala. Alvast hartelijk bedankt voor uw support!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.