Trend Micro introduceert beveiligingsoplossing voor VMware vCloud Hybrid Service

safe_imageNu steeds meer organisaties deels of zelfs volledig overstappen naar de cloud, komen it-managers voor nieuwe uitdagingen te staan. Want hoe houd je deze omgeving optimaal beveiligd en toch ook gemakkelijk te beheren? En dat alles zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Sommige organisaties hebben hier zoveel problemen mee dat ze er voor kiezen om de beveiliging in de virtuele omgeving zelfs volledig uit te zetten. Daarmee nemen ze helaas het gevaar om gehackt te worden op de koop toe.

Deep Security voor vCloud Hybrid Service
VMware en Trend Micro vinden dit onacceptabel en sloegen de handen in één. Het resultaat maken we vandaag officieel bekend: een nieuwe oplossing van Trend Micro Deep Security speciaal voor VMware vCloud Hybrid Service. Deze nieuwe oplossing stelt it-managers in staat hun on-premise of private cloud veilig en gemakkelijk te verplaatsen naar de public cloud. Deze nieuwe oplossing, Trend Micro Deep Security voor vCloud Hybrid Service is ontwikkeld om kosten en complexiteit te verminderen en beschikt tegelijkertijd over een uitgebreid platform voor beveiligingsmaatregelen en -beleid voor beheer in de fysieke-, virtuele- en cloud-omgeving.

Gemakkelijk beheersbare omgeving
De Deep Security-oplossing voor vCloud Hybrid Service biedt klanten de mogelijkheid om hun on-premise beveiliging eenvoudig uit te breiden naar hun cloud workloads. Door gebruik te maken van de interoperabiliteit van Deep Security en vCloud Director en andere technologieën van VMware, kunnen beheerders automatisch virtuele machine (VM’s) opsporen en context-based policies op hen toepassen voor consistente beveiliging in het datacenter en in de public cloud. Daarnaast kunnen klanten profiteren van verschillende functies waaronder virtual patching, zodat de VM’s beschermt zijn tegen kwetsbaarheden, risico’s worden verminderd en patch management overhead wordt verlaagd.

Lees meer over deze introductie in het Engelstalige persbericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.