Trend Micro introduceert verbeterde beveiliging VMware NSX-omgeving met Deep Security 9.5

Trend Micro en VMware werken al jaren intensief samen om een optimale security-oplossing voor het software-defined datacenter en de nieuwe VMware NSX-oplossing te creëren. De expertise van VMware op gebied van virtualisatie en onze kennis op gebied van beveiliging van de cloud biedt klanten optimale prestaties, flexibiliteit en beveiliging van het datacenter. We zijn dan ook trots vandaag op VMworld 2014  Deep Security 9.5 te presenteren. Dit is een nieuwe oplossing speciaal gemaakt voor VMware-omgevingen (inclusief VMware NSX), waarmee klanten nog beter in staat zijn de security-uitdagingen voor fysieke, virtuele en cloud-omgevingen aan te pakken. 

De volledige integratie van beide platformen biedt meer mogelijkheden tot micro-segmentatie, real-time quarantaine opties en herstelmogelijkheden en minimale downtime van het datacenter. Trend Micro zal Deep Security 9.5 demonstreren op VMworld tijdens het VMware NSX Hands-on Lab op de stand van Trend Micro (#1123).

“Beveiliging is inmiddels een belangrijk issue op directieniveau doordat de kosten van security-incidenten steeds hoger zijn omdat ze simpelweg steeds vaker voorkomen”, vertelt Hatem Naguib, Vice President, Networking and Security bij VMware. “Door de samenwerking met Trend Micro zijn we in staat om nieuwe geavanceerde security-diensten aan te bieden als oplossing voor de huidige security-uitdagingen van het software-defined datacenter.

Meer achtergrond over beveiliging en netwerk virtualisatie op blog.trendmicro.nl. Het originele Engelstalige persbericht leest u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.