Trend Micro op CeBIT 2014: Had Mark Zuckerberg gelijk?

 

Cebit vlaggen 3x4

Zijn zaken als gegevensbescherming en privacy echt achterhaald? Had Mark Zuckerberg het bij het rechte eind toen hij het einde van privacy voorspelde in 2010? Dat zou maar zo kunnen… Tenminste als je de actuele berichten over cybercrime en digitale spionage van o.a. de NSA leest. Des te meer reden om dit jaar naar CeBIT te gaan. Zij kozen niet voor niets ‘responsible handling of data’ als centrale thema. Uiteraard is Trend Micro hier ook aanwezig om kennis te delen over dit onderwerp. Mijn collega Raimund Genes vertelt tijdens CeBIT meer over gerelateerde thema’s als Industrie 4.0, Compliance en Bring Your Own Device.

Toenemende mobiliteit
Het wordt steeds belangrijker voor bedrijven om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers toegang hebben tot de juiste informatie op het juiste moment. De bescherming van deze belangrijke gegevens wordt echter ook steeds moeilijker. Waar de grenzen van een organisatie vroeger heel duidelijk waren, zorgen trends als BYOD er nu voor dat ze gemakkelijk vervagen. Natuurlijk is het gebruik van persoonlijke smartphones in een zakelijke omgeving al lang geen nieuw concept meer, maar IT-managers zijn nog steeds op zoek naar de juiste balans tussen de behoeften van het bedrijf en die van haar medewerkers.

Industrie 4.0
Op maandag 10 maart van 13:00 tot 14:00 uur is Raimund Genes, Chief Technology Officer, aanwezig als expert bij een persconferentie over de Industrie 4.0 (Covention Center, zaal 104). Daarnaast neemt hij deel aan de discussie op dinsdag 11 maart om 13:00 tot 15:00 uur (CRN Forum IT-Security, Planet Reseller).

Hal 12, stand C51
De stand van Trend Micro is te vinden in hal 12, stand C51. Hier zullen onder andere de nieuwe mobiele security-oplossingen worden getoond.

Cebit vlaggen 3x4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.