Trend Micro op het AWS Summit: de transitie naar de cloud

aws_summit_2015 (1)Wanneer uw organisatie wordt getroffen door een grote kwetsbaarheid zoals Shellshock of Heartblead, moet er snel worden gereageerd. Vaak is dat lastig want in de waan van de dag heeft security meestal niet de hoogste prioriteit. Beveiliging in een cloud omgeving is nog lastiger, omdat daar sprake is van een shared responsibility model. Als u werkt met AWS bent u weliswaar verzekerd van een veilige basis infrastructuur. U bent zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van alles wat u in de cloud gebruikt, zoals applicaties, besturingssystemen en data. Hoe zorgt u ervoor dat uw cloud-omgeving beheer(s)baar en veilig blijft? Dat nieuwe instances voldoen aan uw veiligheidsnorm? En hoe beheert u een gemixte omgeving van fysieke en virtuele servers, met tijdelijke capaciteit in de cloud?

Mijn collega Tonny Roelofs, Business Development Manager van Trend Micro, zal deze en andere security-vragen beantwoorden tijdens zijn presentatie: “Transitie naar de cloud – Hoe borg je beheer(s)baarheid, veiligheid en compliance in een hybride omgeving.”

Datum: 2 juli, AWS Summit Amsterdam
Tijdstip: 13.00 – 13.20 uur
Locatie: Partner Theater, de Kromhouthal

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de presentatie bij te wonen, kan je uiteraard ook langskomen op onze stand. Je kunt hier niet alleen terecht voor al jouw vragen over cloud-beveiliging maar ook voor heerlijk, koel, Trend Micro-ijs. Je vindt ons op standnummer S5. Check voor meer informatie over het AWS Summit, de website van het event.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.