Trend Micro op Mobile World Congress

mobile-world-congressOver een aantal dagen is het zo ver: het Mobile World Congress in Barcelona. Van 24 tot en met 27 februari staat Barcelona in het teken van mobility. En natuurlijk zijn wij aanwezig!

Mobile security is tenslotte niet langer een ver van mijn bed show  – ook in 2014 blijft mobiel namelijk een belangrijk doelwit van cybercriminelen. Vorig jaar voorspelden we namelijk al dat er aan het einde van 2013 meer dan 1 miljoen Android malware zou zijn. Dit jaar verwachten we dat dit aantal zal toenemen naar 3 miljoen. En er is meer. In onze 2020: The Series lichtte we al een tipje van de sluier op van wat er komen gaat in het jaar 2020 met het Internet of Everything. Mobile cybercrime gaat namelijk veel verder dan cybercriminelen die zich richten op telefoons of tablets. Ze hebben het voorzien op allerlei (mobiele) apparaten die met het internet verbonden zijn zoals connected cars en Google Glass. Kortom, mobile is hot en dat geldt ook voor de bedreigingen.  

Wat kun je verwachten?
Tijdens het Mobile World Congress laten we alle technologieën, services en innovaties zien. Onze CEO en medeoprichter Eva Chen is aanwezig en vertelt meer over de voorspellingen van 2014 en gaat daarnaast dieper in op mobiele trends.

Kom langs
Staat een bezoek aan het Mobile World Congress ook in jouw agenda? Kom dan zeker langs op onze stand: hal 6, stand 6L61, we ontmoeten je graag! Houd daarnaast ook vooral onze blog in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.