Trend Micro op RSA Conference 2014: slimme bescherming tegen cybercrime centraal

Bron: RSA

Naast het Mobile World Congress in Barcelona, zijn wij deze week ook aanwezig bij de RSA Conference in San Francisco die ook vandaag van start gaat. Tijdens het event zullen wij diverse sessies verzorgen op het gebied van security en cybercrime. Daarnaast doen we twee belangrijke aankondigingen; ten eerste maken we een samenwerking met HP bekend op gebied van Security Informatie Event Management en kondigen daarnaast een upgrade van ons Smart Protection Platform aan.

Samenwerking met HP voor optimale bescherming tegen gerichte aanvallen (APT’s)
Tijdens de RSA Conference kondigen wij een bijzondere samenwerking aan met HP dat bestaat uit een combinatie van Trend Micro’s Deep Discovery, het Smart Protection Platform en HP Tipping point. Door deze geïntegreerde oplossing meldt Deep Discovery incidenten aan HP ArcSight (SIEM-oplossing) voor verdere analyse en zal deze data ook direct doorgeven aan HP’s Threat Central Platform. Dit is de eerste geïntegreerde oplossing die netwerk intrusion prevention, next generation firewall, sandboxing en SIEM-elementen combineert in één oplossing in de strijd om targeted attacks en geavanceerde aanvallen tegen te gaan.

Lees hier het complete Engelstalige persbericht.

Update Smart Protection Platform
Onlangs publiceerde Gartner een rapport waarbij zij adviseren om te kiezen voor een geïntegreerde, holistische strategie om je als organisatie te wapenen tegen geavanceerde aanvallen. Dit is precies de reden dat Trend Micro vandaag tijdens de RSA Conference een update aankondigt van het Smart Protection Platform, een op cloud-gebaseerd platform dat realtime alle bedreigingen wereldwijd monitort en direct communiceert met alle Trend Micro producten, zodat gebruikers altijd realtime beschermd zijn. De belangrijkste aanpassingen van de update omvatten:

 • Trend Micro Smart Sensor
  Deze functionaliteit monitort de beveiliging van endpoints. Smart Sensor biedt de mogelijkheid om:
  – Alle activiteiten die te maken hebben met de gerichte aanval door de gehele organisatie
  te monitoren
  – Endpoints te controleren ongeacht de locatie – on premise, remote of vanuit de cloud
  – Te bekijken of er sprake is van infiltratie op het systeem, malafide command and
  control (C&C)- communicatie en andere verdachte activiteiten
  – Meer inzicht te krijgen in actueel malware-gedrag inclusief leveringsmethode,
  uitvoering, communicatie en implicaties voor het systeem

 • Trend Micro™ Deep Discovery™ Email Inspector
  Deze nieuwe toevoeging beschermt bedrijven tegen spear phising e-mails die tegenwoordig vaak het startpunt zijn van grootschalige gerichte aanvallen.

 • Trend Micro™ Deep Discovery™ Inspector v3.6
  Deze oplossing wordt al door veel grote organisaties wereldwijd gebruikt en heeft nu een update gehad waardoor Klanten kunnen nu meer custom sandbox images maken en anderzijds meer bestanden analyseren en sneller aanvallen analyseren met Deep Discovery of hun SIEM-systemen.

Lees hier het complete Engelstalige persbericht en blog.

JD Sherry, VP of Technology and Solutions bij Trend Micro


Verslag
Beluister hier het verslag waarin Trend Micro’s JD Sherry VP of Technology and Solutions, meer vertelt over de nieuwe producten en strategische samenwerking.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.