Trend Micro Partner Event 2015 – de hoogtepunten

Trend Micro Partner EventHet Trend Micro Partner Event zit er weer op! Afgelopen dinsdag bezochten 140 partners, resellers en andere channel-relaties ons Partner Event in Utrecht dat volledig in het teken stond van de cloud. Hoogste tijd dus om terug te blikken!

De dag, met een goedgevulde agenda, werd geopend door Patrick Dalvinck, Vice President Continental Europe van Trend Micro. In zijn welkomstwoord schetste hij de huidige stand van zaken en de uitdagingen op het gebied van de cloud, waarmee resellers vandaag de dag worden geconfronteerd. 

Trend Micro’s Patrick Dalvinck aan het woord

Trend Micro’s Patrick Dalvinck aan het woord

Hierna spraken de experts van Privacy Valley over een ander zeer actueel thema, namelijk de ‘Wet Meldplicht Datalekken en uitbreiding bestuurlijke boete CPB’. Deze nieuwe wetgeving treedt op 1 januari volgend jaar in werking. Zij legden uit wat deze wet inhoudt en wat dit betekent voor bedrijven. Maar vooral ook hoe resellers hun klanten kunnen helpen tijdig compliant te zijn en hoe zij dus (geld)boetes kunnen voorkomen. Heeft u deze sessie niet bij kunnen wonen of ging het wellicht te snel? Houd dan komende tijd onze blog in de gaten, want we zullen hier binnenkort dieper op ingaan.

Gert-Jan Kroese, Privacy Valley over de wet Meldplicht Datalekken

Gert-Jan Kroese, Privacy Valley over de wet Meldplicht Datalekken

 

Na een korte break was het tijd voor de sessies van Microsoft en VMware. Tony Krijnen van Microsoft nam de zaal mee langs verschillende ontwikkelingen die de manier waarop we werken, communiceren en leven veranderen. Zo ging hij onder meer in op Microsoft Azure en de mogelijkheden van Office 365. Jeremy van Doorn sprak namens VMware onder andere over het software defined datacenter en VMware NSX. Hij legde uit hoe het VMware NSX-platform de security verbetert en hoe het platform samenwerkt met de Trend Micro-oplossingen voor de hoogst mogelijke beveiliging.

Links: VMware’s Jeremy van Doorn. Rechts: Microsoft's Tony Krijnen

Links: VMware’s Jeremy van Doorn. Rechts: Microsoft’s Tony Krijnen

Trend Micro’s René van Loenen

Trend Micro’s René van Loenen

Na de cloud-sessies was het tijd voor een ander actueel thema, namelijk targetted attacks. Trend Micro’s Ronald Pool ging in op deze reële dreiging, waarmee steeds meer organisaties worden geconfronteerd. Zo liet hij zien hoe Trend Micro big data inzet in de strijd tegen deze cyberdreiging en liet hij aan de hand van concrete voorbeelden zien, hoe organisaties zich hier het beste tegen kunnen beschermen. René van Loenen eindigde de sessies met een korte partner-update over het vernieuwde partnerprogramma: wat houdt dit in en hoe ondersteunen we resellers nog beter.

Need for Speed
Liefhebbers van het thema ‘Need for Speed’ konden hun hart ophalen en ‘s avonds nog deelnemen aan de kart-races. En natuurlijk gingen de winnaars niet met lege handen naar huis.

Links: Need for Speed tijdens de kartraces. Rechts:  de winnaars van de kartrace.

Links: Need for Speed tijdens de kartraces. Rechts: de winnaars van de kartrace.

 

 

 

 

 

 

 


Probeer gratis onze Cloud App Security

Trend Micro's Tonny Roelofs over Cloud App Security

Trend Micro’s Tonny Roelofs over Cloud App Security

Dat cloud een hot topic is moge duidelijk zijn. Ook de populariteit van cloud-applicaties als Office 365 nemen sterk toe: het afgelopen kwartaal zijn er per maand een miljoen Office 365-gebruikers bijgekomen. De stap naar de cloud vraagt om een andere aanpak van informatiebeveiliging. Trend Micro en Microsoft zijn daarom een alliantie aangegaan. Samen met Microsoft beveiligen we daarom de informatie van Office 365-gebruikers in de cloud tegen dataverlies en geavanceerde bedreigingen zoals ransomware en gerichte aanvallen. Dat doen we middels een volledige geïntegreerde oplossing: Cloud App Security. Benieuwd naar deze oplossing? Probeer dan hier de trial-versie en ontdek wat Cloud App Security naast Office 365 kan bieden.

Bedankt!
We willen iedereen van harte bedanken voor zijn komst naar Utrecht en hopen dat ook u het een geslaagde dag vond. Heeft u nog vragen over één van de sessies? Laat het ons dan weten. We zien u uiteraard graag op een volgend event!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.