Trend Micro Partner Event – Optimale veiligheid en snelheid bij de transitie naar de cloud

Trend Micro Partner Event - Cloud need for SpeedWil je in één middag concrete handvatten krijgen voor optimaal advies voor en begeleiding van de transitie naar de cloud van jouw klanten? Breng dan zeker een bezoek aan ons Partner Event “The Cloud: Need for Speed” op 15 september in Utrecht. Tijdens het event vertellen wij samen met kennis- en technologiepartners Privacy Valley, VMware en Microsoft meer over de cloud en alles wat daarbij komt kijken. Zo gaan VMware en Microsoft in op de noodzaak, mogelijkheden en kansen van een veilige en snelle transitie naar de cloud. Privacy Valley vertelt daarnaast alles over de ‘Wet meldplicht datalekken’ die recent is aangenomen. Welke gevolgen heeft dit voor jouw klanten en hoe kun je hen hierin het beste begeleiden? Kortom, een middag vol kennis rondom de cloud. Maar uiteraard is er ook tijd voor fun. De middag wordt afgesloten met een kart race, zodat je zelf kunt ervaren wat snelheid betekent.

Nederlandse organisaties achter op gebied van cloud
Uit onderzoek van IDC blijkt dat Nederlandse organisaties achterlopen als het gaat om de cloud. Echter, feit is dat elke organisaties (vroeg of laat) moet overstappen. Voor veel organisaties blijft de cloud een vaag begrip en wordt security gezien als een obstakel. En de nieuwe wet ‘Meldplicht Datalekken’ maakt het security-vraagstuk nog complexer.

Optimale veiligheid en snelheid: gaat dit samen?
Resellers staan voor de uitdaging om klanten voor te bereiden op en te begeleiden bij deze transitie naar de cloud. Of het nu gaat om een private, public of hybride variant. Want hoe garandeer je optimale veiligheid en performance? En hoe faciliteer je een efficiënte en snelle overgang naar de cloud, welke cloud dat ook is zonder de compliancy-richtlijnen en actuele wetgeving uit het oog te verliezen?

Gratis inschrijven
Trend Micro geeft op dinsdag 15 september antwoord op deze en andere cloud-vraagstukken tijdens een speciaal event voor resellers. Je bekijkt het hele programma op tmevent.nl en kan je hier ook gratis inschrijven voor zowel het formele deel met Privacy Valley, VMware en Microsoft als het informele deel op de kartbaan. Schrijf je nu alvast hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.