Trend Micro sluit strategische samenwerking met HP

HP_Blue_CMYKC-300x225Vandaag maken we met trots bekend dat we een strategische OEM-overeenkomst hebben gesloten met HP om bedrijven nog beter te beschermen tegen geavanceerde gerichte aanvallen en custom malware. Het HP TippingPoint Advanced Threat Appliance (ATA)-gamma zal Trend Micro Deep Discovery gebruiken om gebruikers een geïntegreerde oplossing te bieden voor het detecteren van bedreigingen en het handhaven van de beveiliging van hun producten. De oplossing identificeert malware door middel van statische-, dynamische- en gedragstechnieken om bedreigingen te blokkeren en neutraliseren, voordat bedrijfskritische data wordt aangetast. 

Een beetje achtergrond
Deep Discovery wordt al jaren door allerlei Nederlandse en wereldwijde organisaties gebruikt, binnen allerlei verschillende markten en industrieën. Het is ontworpen om bedrijven een volledig en begrijpelijk overzicht te geven in potentiële cybercriminele activiteiten om zo onder andere gerichte aanvallen, C&C-communicatie en custom malware, die normaal onzichtbaar zijn voor standaard security-oplossingen, op te sporen. Deep Discovery onderscheidt zich hiermee van andere oplossingen doordat:

  • Het alle netwerkpoorten en meer dan 80 netwerkprotocollen scant, naast de gebruikelijke scan van web- en email-verkeer.
  • Het decteert bedreigingen door het gebruik van custom sandbox images die matchen met de systeem configuraties
  • Het verschillende threat detection-technieken gebruikt om allerlei soorten aanvallen op allerlei endpoints en besturingssystemen zoals Apple OS X, Android en Microsoft te detecteren

Dan nog ter afsluiting iets waar we ook trots op zijn: onafhankelijk onderzoek van NSS Labs toonde aan dat Trend Micro het hoogst scoorde op gebied van breach detection (99,1) zonder zogenoemde ‘false positives’ en met een hele lage cost of ownership (deze lag zelfs gemiddeld 25 procent lager dan van alle andere geteste oplossingen). Het doet ons altijd goed om te horen dat onze oplossingen ook echt doen waar ze voor bestemd zijn en de digitale wereld een beetje veiliger maken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Lees voor meer informatie over deze samenwerking het Engelstalige persbericht.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.