Trend Micro tijdens Mobile World Congress 2014

mobile-world-congressVorige maand vond de grootste telecombeurs van Europa, het Mobile World Congress, plaats. En uiteraard waren wij aanwezig. Mijn collega Kurt Vanderhaegen, Sr Marketing Manager Continental Europe, reisde af naar Barcelona om een Europees tintje te geven aan de internationale stand van Trend Micro.

Als je in de telecomwereld werkzaam bent, kan het niet anders dan dat je het Mobile World Congress in Barcelona kent en er wellicht al eens geweest bent. Dit is met recht de allergrootste telecombeurs van Europa. Tal van mega stands van de grote merken der aarde die hun laatste producten en innovaties laten zien aan het publiek, maar ook kleine start-ups en interessante keynotes.

Inspirerend
CEO en mede-oprichter van Trend Micro Eva Chen was dit jaar ook aanwezig tijdens Mobile World Congress en sprak daar niet alleen voor het grote publiek, maar tevens met journalisten uit België en Nederland. En dat was zeer positief! De journalisten vonden haar een bijzonder inspirerend persoon met een duidelijke visie op de toekomst van cybercrime.

Mobility vraagt security vanuit data
Maar er is meer. Mobile security, BYOD en consumerization zijn ook dit jaar drie belangrijke thema’s, die samen komen in een nieuwe trend: Mobile Payment. De populariteit van deze ontwikkeling, waarmee het mogelijk is betalingen te doen met je smartphone in plaats van je pinpas, zal er voor zorgen dat mobile security nog belangrijker zal worden dan ooit. Spraken we eerder van consumerization, nu gaat het om complete end user protection. Meer info over de oplossingen vind je in deze blog.

Kortom, het waren vermoeiende, maar ontzettend inspirerende dagen met boeiende kennismakingen met zowel pers als onze partners. Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.