Trend Micro’s Complete User Protection-oplossingen ontvangen uitstekende beoordelingen

CUP trend microUiteraard doen we ons werk in de stellige overtuiging dat we de digitale wereld veiliger maken. In een wereld waarin de gebruiker, de infrastructuur en ook de aanvaller verandert, is beveiliging van endpoints heel belangrijk. We zijn dan ook trots op de uitstekende resultaten die onze Complete User Protection-oplossingen ontvangen van AV-TEST, Info-Tech Research Group en SC Magazine.

  • Trend Micro Smart Protection Complete Suite ontving vijf sterren na een review door SC Magazine. In alle categorieën van de test waaronder gebruikersgemak, prestaties en waar voor je geld, ontving onze suite de hoogste beoordeling.
  • AV-TEST beoordeelde de prestaties en het gebruikersgemak van Trend Micro OfficeScan als beste op het gebied van bescherming tegen zero-day malware en breed verspreide malware. Recent werd OfficeScan al een half jaar lang getest door AV-TEST op het gebied van bescherming van Windows XP, 7 en 8 en werd de software uitgeroepen tot beste uit de test op het gebied van bescherming, prestaties en gebruikersgemak.
  • Info-Tech Research Group plaatste Trend Micro als ‘Champion’ in hun quadrant van het Endpoint Protection Vendor-landschap. In de evaluatie werden negen concurrerende oplossingen meegenomen. Het rapport stelt: “Organisaties die zoeken naar een begrijpelijke en betaalbare oplossing, al hun eisen zullen terugzien in Trend Micro’s Smart Protection for Endpoint. Het programma heeft niet alleen alle benodigde features, maar ook een interactieve interface. Daarmee is het een ideale optie voor veel organisaties.”

Onze wereld vandaag de dag draait grotendeels op technologie. Medewerkers werken met bedrijfsdata op zowel hun eigen, als zakelijke apparaten. Om te zorgen dat deze veilig staan, ongeacht op welk apparaat ze worden gebruikt, bieden onze producten een goede oplossing voor midsize en grote organisaties.

Meer weten
Wil je meer weten over deze producten? Neem dan gerust contact met ons op.
Pers kan een review van deze producten aanvragen via trendmicro@whizpr.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.