Uitnodiging speciaal voor partners: Kom naar onze ‘Partner update’-sessie op 25 juni 2014

Door: René van Loenen, Channel Manager Partner Update Trend Micro Onze partners zijn ontzettend belangrijk voor ons. Samen met hen delen we onze kennis over werken in de cloud en op mobiele apparaten voor een veilige uitwisseling van digitale informatie. We vinden het dan ook belangrijk dat iedereen op de hoogte is van onze strategie en nieuwste oplossingen. We nodigen dan ook al onze partners van harte uit voor onze ‘Partner update’-sessie op woensdag 25 juni in Houten.
Programma

09:00 – 09:30 Ontvangst
09:30 – 09:45 Opening door Tonny Roelofs
09:45 – 10:30 Update Complete User Protection door René van Loenen Tijdens deze presentatie laten we zie dat in goede beveiliging de gebruiker centraal staat. Uitgangspunt hierbij is de beveiliging per gebruiker wordt geregeld, waarbij er voor elk apparaat dat de gebruiker heeft verschillende maatregelen worden genomen.
10:30 – 10:45 Pauze
10:45 – 11:30 Update Custom Defense door Ronald den Braven Tijdens deze presentatie geven we je een update over onze Custom Defensestrategie. We laten zien hoe we bedrijven kunnen beveiligen tegen gerichte aanvallen en hoe Trend Micro in staat is deze technologie te koppelen aan andere, bestaande producten.
11:30 – 12:30 Sales opportunity – Vulnerability Shielding, door Danny Claproth Tijdens deze presentatie geeft Claproth een demonstratie van de Vulnerability Shielding-module van Deep Security. Hierin laten we zien hoe eenvoudig het is om als cybercrimineel systemen aan te vallen via lekken, en hoe dat door Vulnerability Shielding eenvoudig kan worden voorkomen.
12:30 – 13:30 Lunch

Gratis inschrijven
Het bijwonen van deze ‘Partner update’-sessie is uiteraard gratis. Aanmelden kan eenvoudig door te mailen naar ingrid_vanbergen@trendmicro.nl.

In het kort
Wat ‘Partner update’-sessie
Wie Partners van Trend Micro die graag in één ochtend op de hoogte willen zijn van de strategie en het productportfolio van Trend micro
Wanneer Woensdag 25 juni 2014, 09:00 tot 13:30 uur
Waar Hotel Houten, Hoofdveste 25 te Houten

Schrijf je nu gratis in! Mail naar ingrid_vanbergen@trendmicro.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.