Up-to-date blijven van de belangrijkste security-oplossingen voor jouw bedrijf? Schrijf je in voor ons webinar!

Het security-landschap van tegenwoordig is complex en vaak onoverzichtelijk. Als professionele organisatie is het lastig om een goede keus voor je beveiligingsbeleid te maken. Wij helpen je hierbij. Dat doen we regelmatig te bloggen, presentaties te geven en hierover in gesprek te gaan met belangrijke organisaties en experts, maar ook door het organiseren van webinars.

Op vrijdag 25 oktober om 11:00 uur CET gaat niemand minder dan ethical hacker en researcher bij Trend Micro Rik Ferguson in op de veranderingen in tools en technieken die geavanceerde aanvallers keer op keer gebruiken bij succesvolle gerichte aanvallen tijdens het webinar Smart persistent defense – securing the Cyber Kill Chain.

Waarom deelnemen?
Omdat we ingaan op methodes die in echte cyberaanvallen worden gebruikt en de gevolgen die dat heeft. Daarnaast geven we advies over hoe organisaties een effectievere strategie kunnen opstellen in het omgaan met deze steeds groter wordende dreiging.

Wil je deelnemen aan deze webinar en weten hoe wij je kunnen helpen om uit handen van hackers te blijven? Registreer je dan hier en voor deze webinar.

Bekijk onderstaande video, die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal  over een internationale organisatie die wordt gehackt. De schade? Meer dan 60 miljoen dollar.

Rikf

http://www.youtube.com/watch?v=mkjmHH2GH2w

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.