Update ScanMail: E-mail zwakke plek bij gerichte aanvallen

ScanMailDe meeste oplossingen die zich richten op server bescherming zijn afhankelijk van periodieke updates en beveiligingsdatabases. Deze detecteren geen kwaadaardige URL’s en gerichte aanvallen zoals een ‘Advanced Persistent Threat’ (APT). Deze verborgen aanvallen komen over het algemeen het netwerk binnen via een specifiek gerichte mail. Dit maakt de mail-gateway en server de beste plek om dit soort aanvallen te stoppen.

ScanMail for IBM Domino versie 5.6 is nu beschikbaar
Dit is een van de redenen dat wij veel aandacht schenken aan beveiliging van e-mails. Een van de oplossingen voor het scannen van e-mails is ScanMail for IBM Domino. Deze oplossing houdt traditionele e-mailbedreigingen tegen met de gecorreleerde informatie van de cloud-gebaseerde beveiliging van het Trend Micro Smart Protection Network. ScanMail stopt gerichte e-mailaanvallen zoals spear phising door toepassing van document exploit detectie, hoogwaardige web reputatie en sandboxing. ScanMail is, net als Deep Discovery Advisor, een onderdeel van onze Custom Defense-oplossing.

Onze klanten willen graag veilig werken, maar minstens net zo belangrijk is het gemak van een oplossing. Wij hebben hiervoor gezorgd door toepassing van centraal management. Zo werkt ScanMail met vooraf gedefinieerde regels voor Data Loss Preventie en op rollen gebaseerde toegangscontrole.

Wat is nieuw:

  • IBM Domino 9.0 ondersteuning voor de laatste IBM Domino R9;
  • Verbeterde Web Reputatie Scan – Toepassing van kwaadaardige URL categorieën logging voor beter beheer;
  • Verbeterde logging – Toepassing van keyword-zoekmogelijkheden op basis van bedreigingen biedt uitgebreide onderzoekmogelijkheden voor beheerders;
  • Verbeterde Anti-Spam en WRS Blacklist/Whitelist – Blacklist en whitelist hebben geen omvangslimiet
  • Verbeterde EUQ  – Toepassing van End-user Quarantaine policies voor individuele personen of groepen;
  • Verbeterde Anti-Spam – Blokkeert spam e-mails vanuit specifieke landen of settings;
  • Verbeterde Macro Scan.

Download gratis proefversie ScanMail
Deze nieuwe versie van ScanMail is vanaf nu hier te downloaden. Een gratis proefversie van 30 dagen download je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.