Video interview: Steven Heyde over security in België


Voor collega Steven Heyde, country manager Trend Micro in België, is Infosecurity (#isbe14) in Brussels Expo alweer achter de rug. Traditiegetrouw mocht Trend Micro ook in 2014 niet ontbreken op dit walhalla voor iedere security speler. Tussen de vele, geanimeerde kennismakingsgesprekken, konden experts zoals Steven Heyde ook even tijd vrij maken voor “een gesprek met de lens”.

Vandaag geeft Steven Heyde in deze video blog een actueel beeld op cybercrime in België. De frequentie waarmee we met cybercrime geconfronteerd worden is vandaag immers veel hoger dan pakweg een paar jaar geleden. De reden? Een veranderend gedrag bij de consument, de onderneming en de hacker zelf.

Eén groot probleem echter! Volgens Steven is de Belg geen early adopter. Hierdoor wordt de kloof tussen praten en doen echter steeds groter. Een hele uitdaging voor de CIO, die door Steven trouwens wordt vergeleken met een dirigent van een symfonisch orkest. Ook benieuwd hoe muziek en security matchen? Bekijk dan snel het interview.

En houd zeker de blog in de gaten. Later deze week volgt een tweede video blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.