Virtualisatie, cloud en security? Wij vertellen er alles over tijdens VMworld!

Trend Micro tijdens VMworldNog een aantal dagen en dan gaat hét virtualisatie en cloud-computing event van Europa van start: VMworld Europe, dat dit jaar van 15 tot en met 17 oktober plaatsvindt in Barcelona. VMware is al jaren een betrouwbare partner van ons en één van de koplopers op het gebied van virtualisatie. Samen met hen ontwikkelen wij al jaren toekomstbestendige cloud en virtualisatie beveiliging.
Keynotes
Tijdens VMworld zie je naast keynotes van VMware-goeroes ook tal van (praktische) breakout-sessie die inzicht geven in de laatste ontwikkelingen in de business en technologie. En natuurlijk zijn ook wij hierbij aanwezig! Benieuwd wat je zoal van ons kunt verwachten? We hebben wat sessies voor je op een rij gezet, zodat je niets hoeft te missen:

Heb je daarnaast vragen of wil je meer weten? Bezoek dan zeker onze stand: Booth # P204

Video
Mijn collega Warren Wu, Director Virtualization en Cloud Product Management, was een paar maanden geleden ook aanwezig op VMworld in de VS. Hij sprak daar met Jeremy van Doorn van VMware over NSX-integratie. Check hieronder de video om te horen wat hij te vertellen heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.