Trend Micro wint Global Partner Innovation Award van VMware

VMware partner award voor ‘Continued Extraordinary Performance’ is kers op de taart voor jarenlange samenwerking

vmware partner awardTijdens de VMware Partner Leadership Summit 2017 in Californië, is Trend Micro onderscheiden met de VMware 2016 Global Partner Innovation Award binnen de categorie ‘Technical ISV’. Wij zijn al jaren technology partner en deze VMware partner award is een prachtige bekroning van de jarenlange inzet en samenwerking om VMware-klanten wereldwijd optimaal te beveiligen. VMware reikte deze wereldwijde awards uit in 21 verschillende categorieën voor uitstekende performance en opvallende prestaties in 2016.

VMware partner award

“Het is mooi dat we de winnaars van de Global Partner Innovation Award nu in het zonnetje mogen zetten,” zegt Ross Brown, Senior Vice President Worldwide Partners and Alliances van VMware. “De prijzen worden enkel uitgereikt aan een selecte groep partners due zichzelf uitzonderlijk heeft ingezet in 2016. Wij we trots dat Trend Micro de Partner van het Jaar-award heeft gewonnen en we kijken uit naar de rest van onze samenwerking.”

“We hebben een lange historie van innovatie en succes met VMware,” aldus Partha Panda, onze eigen Vice President of Corporate and Business Development. “Meer dan 10 jaar geleden zijn we onze samenwerking gestart voor de beveiliging van het software-defined datacenter en de cloud en hebben onze relatie sindsdien steeds verder uitgebouwd. In de loop der jaren hebben we veel gezamenlijke successen gevierd, onder meer op het gebied van productinnovaties, sales en tech support. We zijn daarom extra trots dat wij een prijs in de wacht hebben gesleept als erkenning van onze goede relatie.”

Optimale beveiliging van moderne datacenters

Trend Micro Deep Security, powered by XGen, is speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd om VMware-klanten over de hele wereld te beschermen tegen cyberdreigingen. Moderne datacenters die gebruik maken van VMware-producten, kunnen hun hybride cloud volledig beschermen tegen de laatste bedreigingen, zonder dat dit de bedrijfsactiviteiten vertraagt. Daarnaast heeft Trend Micro zijn mobiele beveiliging voor bedrijven onlangs geïntegreerd met VMware Airwatch, voor de bescherming van organisaties tegen onbeveiligde mobiele apparaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.