VMworld 2015: Trend Micro kondigt uitbreiding samenwerking met VMware aan

Bron: VMware

Bron: VMware

Steeds meer organisaties zoeken naar de juiste benadering voor een naadloze en veilige transitie naar de cloud. Vandaag, tijdens VMworld in de USA, kondigen we aan dat we onze strategische alliantie met VMware verder versterken. Deze samenwerking is er op gericht klanten het maximale uit hun investering in VMware NSX te laten halen en zo hoogwaardige beveiliging, snelheid, agility en operationele efficiëntie te realiseren met Trend Micro Deep Security. 

Trend Micro en VMware hebben verschillende gezamenlijke klanten die VMware NSX en Deep Security gebruiken om hun hybride cloud-omgeving te beveiligen. Hiervoor maken zij gebruik van een gelaagde, unit level-bescherming en unified policies en single-pane-of-glass beheer. Daarbij worden workload lifecycles door de oplossing gesimplificeerd en geautomatiseerd. Bovendien reduceert de oplossing de kwetsbare omgeving voor aanvallers in VDI-omgevingen door isolatie en segmentatie van verkeer, terwijl consolidatie ratio’s tegelijkertijd gemaximaliseerd worden. Geautomatiseerde deployment en provisioning van Deep Security-componenten met VMware NSX stellen organisaties in staat te voldoen aan belangrijke regelgeving en compliance-eisen, gescheiden tenant policies en data en ondersteunt een flexibele cloud scaling.

Chris King, vice president of product marketing, networking and security business unit bij VMware: “Trend Micro heeft al een lange historie in het maken van beveiligingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen om aan te sluiten op VMware-oplossingen. De interoperabiliteit van Deep Security met VMware NSX, alsmede onze samenwerking op het gebied van ondersteuning en product efficiëntie helpen klanten het maximale uit het software-defined-datacenter te halen.”

Meer weten over deze aankondiging en Trend Micro op VMworld in de USA? Lees dan hier het originele Engelstalige persbericht.

Trend Micro ook aanwezig op VMworld 2015 Europe
Van 12 tot 15 oktober vindt het jaarlijkse VMworld Europe plaats in Barcelona. Ook Trend Micro is hier uiteraard aanwezig. Trend Micro’s Danny Claproth verzorgt één van de sessies tijdens VMworld 2015 Europe in Barcelona met als thema ‘Evolving Cloud & Data Center Operations with Security Management’. Staat een bezoek aan VMworld Europe ook in jouw agenda? Houd dan zeker komende tijd blog.trendmicro.nl in de gaten voor meer nieuws rondom VMworld 2015 Europe en de sessie van Danny over onder meer het software defined datacenter.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.