VMworld Europe 2015: dicht de kloof tussen infrastructuur en security

Bron:  VMware

Bron: VMware

IT-kenners is het vast niet ontgaan: vandaag gaan de deuren van VMworld Europe open. Van 12 tot en met 15 oktober staat Barcelona opnieuw volledig in het teken van virtualisatie, de cloud, het software-defined datacenter en alles wat daarmee te maken heeft.

Tijdens VMworld USA dat eerder dit jaar plaatsvond, kondigden we al aan dat we onze strategische alliantie met VMware verder versterken. Samen met hen ontwikkelen we al jaren toekomstbestendige beveiliging voor cloud- en gevirtualiseerde omgevingen. Voor ons genoeg redenen om ook af te reizen naar VMworld Europe. Staat VMworld Europe ook in jouw agenda? Mis dan zeker de breakout-sessie van onze Technical Manager Continental Europe, Albert Kramer niet. Hij gaat op 14 oktober om 14.00 uur in op ‘Evolving Cloud & Data center Operations with Security Management’.

Vlekkeloze samenwerking
In het moderne datacenter loopt de informatie tussen interne afdelingen zoals infrastructuur en security niet altijd gelijk. Hierdoor is het vaak moeilijk bedreigingen die zich op het datacenter richten te identificeren en erop te reageren. Om het probleem te verhelpen, ondernemen de twee afdelingen vaak op hun eigen en vaak verschillende manier actie. Wanneer deze acties in strijd zijn met elkaar, zorgt dat echter voor grotere problemen. Daarnaast is er vaak te veel vertraging tussen het moment van identificatie en van handelen. Een vlekkeloze samenwerking tussen beide afdelingen is daarom een vereiste als het gaat om security.

Break out sessie: Evolving Cloud & Data Center Operations with Security Management
In deze breakout-sessie laten Albert Kramer van Trend Micro en Jeremiah Cornelius van VMware zien hoe beide bedrijven gezamenlijk kunnen helpen de kloof tussen infrastructuur en security te dichten. Zij tonen hoe de ‘single-pane-of-glass-visualisatie’ van zowel infrastructuur- als security-data, de real-time correlatie tussen gebeurtenissen binnen infrastructuur en security, en de automatische reactie op security issues via operationele workflows helpen de tijd die zit tussen het ontdekken en reageren op een incident kunnen minimaliseren. Zij gaan daarbij tevens in op de overlap tussen Infrastructuur- en Security-afdelingen en hoe je deze overlap kunt benutten voor een snellere en effectievere reactie op security-incidenten.

Meer informatie over deze break out sessie vind je hier. Heb je andere vragen of wil je meer weten? Bezoek dan zeker onze stand: Booth P205

VMware Benelux Party
VMworld Europe is natuurlijk ook de ideale gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje te netwerken. Als trotse sponsor van de VMware Benelux Party, hopen we jou dan ook graag te zien op het feest. Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij! Meer informatie en inschrijven kan via de VMware blog.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.