Webinar: haal meer uit Trend Micro Deep Security

ds_platformWeten hoe je meer kunt halen uit Deep Security en de gevirtualiseerde- of cloud-omgeving? Volg deze maand het gratis online webinar op 17 en 18 juni over Trend Micro Deep Security. Leer wat deze oplossing inhoudt, welke beheermogelijkheden het omvat en krijg inzicht in troubleshooting. Maar bovenal: ontdek hoe je nog meer uit Deep Security kunt halen, zodat je optimaal profiteert van de voordelen van virtualisatie en de cloud!

Virtualisatie en security
Organisaties ondergaan een transformatie waarbij onder meer de manier waarop ons datacenter wordt beheerd, verandert. Een software-gedefinieerde benadering heeft steeds vaker de voorkeur en organisaties kiezen ervoor hun servers of applicaties naar de cloud te brengen. Echter, dit brengt voor IT-beheerders ook nieuwe en vaak complexe uitdagingen met zich mee. Toch hebben veel organisaties bij de overstap geprobeerd de nieuwe, moderne bedreigingen te bestrijden met een beveiligingsoplossing van gisteren. Met alle gevolgen van dien: niet alleen heeft dit invloed op de prestaties, maar er kunnen ook gaten vallen in de beveiliging.

Trend Micro Deep Security
Trend Micro Deep Security is een allesomvattend, agentless platform voor de beveiliging van dynamische datacenters die bestaan uit fysieke, virtuele en/of cloud-servers en desktops. Het biedt bescherming tegen inbreuken en onderbrekingen van de bedrijfsvoering, maar helpt tegelijkertijd ook de return on investment van virtualistatie- en cloud-technologieën te maximaliseren.

Webinars
In dit tweedaagse webinar heb je de mogelijkheid om Deep Security in actie te zien. We starten met de verschillende modules (Firewall, Web Reputation, Anti-Malware, Log Inspection etc.) van Deep Security. Daarna maken we een deep dive: we gaan dieper in op de verschillende beheersfuncties, geven uitleg voor het configureren en draaien van rapporten, en het inplannen van taken en scans. Maar we geven bovenal handige tips waardoor je nog meer uit deze oplossing kunt halen.

Woensdag 17 juni 15:00-18:00 – registreer hier
Donderdag 18 juni 15:00-18:00 – registreer hier

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor alle IT-professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van het Deep Security-systeem of juist meer willen weten over de mogelijkheden die Deep Security biedt.

Schrijf je hier gratis in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.