Webinar met Rik Ferguson: “Expect the unexpected”

infosecurity4In onze huidige maatschappij gaan technologische veranderingen razendsnel en dat heeft invloed op alles en iedereen. Organisaties proberen continu sneller en beter te zijn dan hun concurrenten. Dat betekent dat zij zich vroeg of laat (gewild of ongewild) moeten aanpassen aan de snelle technologische ontwikkelingen. Doen ze dit niet, dan lopen ze het risico niet meer relevant te zijn voor hun klanten. Maar juist op dit soort momenten van verandering en onzekerheid doemt er een ander probleem op: criminelen voeren een gerichte aanval uit op uw organisatie. Met alle gevolgen van dien.

Via targeted attacks kunnen cybercriminelen digitale middelen van uw organisatie stelen, beschadigen of vernietigen. En dat dit gevaar niet aan uw deur voorbij gaat, blijkt wel uit de feiten en cijfers uit het rapport Cyber Security Beeld Nederland 2015 dat vorige week naar buiten kwam. Het aantal Nederlandse bedrijven dat wordt gehackt, stijgt.

Gratis online webinar
Welke technieken zetten cybercriminelen in om uw organisatie schade toe te brengen of binnen te dringen? Rik Ferguson, Vice President Security Research bij Trend Micro, geeft hier een antwoord op tijdens een online webinar. Hij brengt de meest ontwrichtende technologieën in kaart, gericht op overheidsinstanties en het bedrijfsleven, en onderzoekt de impact van deze innovaties op de beveiliging van bedrijfsnetwerken. Maar belangrijker nog: hij geeft concrete aanbevelingen om te helpen voorbereid te zijn op onverwachte dreigingen en uitdagingen. Bekijk hier het webinar terug.

Bereid u voor op de toekomst: bezoek Infosecurity 2015
Nog een tip om uw organisatie future-proof te maken: bezoek gratis Infosecurity op 4 en 5 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar verzorgen we niet alleen een sessie rondom de gevaren van targeted attacks voor organisaties, maar heeft u ook de mogelijkheid de beveiliging van uw organisatie onder de loep te nemen met onze threat-experts. Kom naar de beurs en zorg dat ook uw organisatie klaar is voor de onverwachte dreigingen van de toekomst. Schrijf u hier direct gratis in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.