Webinars en seminars: ins en outs over digitale transformatie met Office 365, Cloud App Security en ransomware

Silhouette of a fitness runner man stretching at sunset with the sun in the background

Komende periode zoomen we samen met Sogeti dieper in op twee actuele thema’s: de kansen en uitdagingen rondom Office 365 én een van de grootste security-dreigingen van dit moment, ransomware. Dan doen we aan de hand van gratis webinars en een seminar waarin we samen met experts dieper ingaan op een van deze thema’s. Staat een van deze onderwerpen ook op uw agenda? Dan mag u deze gratis kennissessies niet missen.

Seminar: Versnel uw digitale transformatie met Office 365

Vrijdag 25 november, 09:30-16:00 uur, Sogeti kantoor te Vianen
Nederland loopt voorop in de adoptie van de cloud. Veel organisaties zijn gedeeltelijk of zelfs volledig over van hun eigen on premise-systemen naar de cloud. Er zijn honderden, zo niet duizenden partijen actief die hun software via de cloud aanbieden. Er is echter één bedrijf dat heer en meester is in het aanbieden van bedrijfssoftware via de cloud en dat is Microsoft. De afgelopen jaren heeft Microsoft de verandersnelheid van software en services flink opgevoerd. Als organisatie moet u daar in mee gaan. Wat is daarvoor nodig en welke concrete stappen kunt u nú zetten?

Neem deel aan het seminar op vrijdag 25 november en leer hoe u uw digitale transformatie met Office 365 (verder) kunt versnellen. Experts delen de visie van Microsoft op het gebied van digitale transformatie en geven concrete handvatten hoe u zich kunt voorbereiden op de snelle veranderingen. ProRail en het ROC van Amsterdam delen daarnaast actuele ervaringen en laten zien wat Office 365 hen heeft opgeleverd. In de middag kunt u een keuze maken uit een van de vele verdiepingssessies. Schrijf u hier gratis in.

Webinar: Cloup App Security voor Microsoft-oplossingen samen met Sogeti

Dinsdag 6 december, 15:00-16:00 uur
Duizenden organisaties in Nederland maken gebruik van oplossingen zoals Office 365, OneDrive for Business, SharePoint online en Exchange online. Het gebruik van deze cloudapplicaties is immers gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Microsoft biedt daarbij een degelijke basisbeveiliging aan. De praktijk wijst echter uit dat het verstandig is deze tools en in het bijzonder de data die ze verwerken, aanvullend te beveiligen omdat deze standaard beveiliging niet afdoende bescherming biedt tegen geavanceerde aanvallen. Cyberaanvallen veranderen iedere dag en u moet kunnen aantonen dat u er alles aan heeft gedaan om uw data veilig te houden. Daarom is het verstandig verder te kijken dan het standaardaanbod. Trend Micro en Sogeti geven op 6 december van 15.00 tot 16.00 uur een gratis ‘hands on’ webinar over Cloud App Security. Experts van zowel Sogeti als Trend Micro laten zien hoe u de beveiliging van uw cloudapplicaties kunt verhogen, zonder de functionaliteiten van gebruikers of systeembeheerders aan te tasten en zonder dat u daarvoor additionele software hoeft te installeren. Om deel te kunnen nemen aan deze webinar is het noodzakelijk om vooraf te reserveren. Dat kan eenvoudig en gratis via deze link.

Webinar: Crypto-ransomware in samenwerking met Sogeti

Dinsdag 13 december, 11:00-12:00 uur
Er gaat geen dag voorbij of u leest over nieuwe gevallen waarin bedrijven en individuen besmet zijn geraakt met ransomware. De reden daarvoor is eenvoudig en alarmerend: ransomware is keiharde realiteit en maakt dagelijks duizenden slachtoffers. Omdat we veel vragen krijgen over ransomware en/of cryptolockers, hebben Trend Micro en Sogeti de handen ineen geslagen. Het resultaat is een dedicated webinar dat ingaat op deze problematiek. De webinar vindt plaats op dinsdag 13 december van 11.00 tot 12.00 uur. De centrale vraag waar we antwoord op geven is: Hoe kunt u uw organisatie beter beschermen tegen ransomware? Onderwerpen die experts van zowel Trend Micro als Sogeti behandelen zijn onder andere:

  • De evolutie van ransomware & inzicht in de huidige situatie.
  • Hoe verspreidt ransomware zich en infecteert het machines.
  • Hoe kunnen Trend Micro en Sogeti u helpen met de bescherming tegen crypto-ransomware: wat moet u doen en hoe voorkomt u het in de toekomst.

Reserveer gratis uw plek voor dit webinar via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.