Werken aan beveiliging [ security webinars ]

Cybersecurity is een regelmatig terugkerend thema als het gaat over zakelijke omgevingen. Er is tenslotte zoveel te beschermen, dat het een uitdaging is te weten waar je moet beginnen. Maar ook hoe je ervoor zorgt dat alles technisch werkt en hoe je de verschillende beveiligingsoplossingen kunt integreren.

Om meer inzicht te krijgen in de oplossingen die Trend Micro biedt, organiseren we komende maanden een reeks webinars. We trappen af op vrijdag 30 oktober om 11.00 uur met een webinar over geoptimaliseerde beveiliging voor het moderne datacenter met Deep Security 9.6 en VMware NSX. Klik hier om te registreren voor dit webinar (sessie nummer 794 701 670).

Schermafbeelding-2015-10-28-om-10.48.31

Andere sessies op de agenda

  • 27 november 2015: bescherm  gebruikers, ongeacht waar ze zijn of wat ze doen, met Trend Micro’s Complete User Protection. Registreer hier. (session number 791 725 059)
  • 18 december 2015: pak geavanceerde en gerichte cyberaanvallen aan met Trend Micro’s Custom Defense. Registreer hier. (session number 798 579 214)

De webinars worden verzorgd door onze security experts Danny Claproth, Sr. Pre Sales Engineer en Aleksander Kroszkin, Sales Engineer. Daarnaast gaan zij aan het einde van het webinar in op al jouw vragen tijdens de Q&A.  

Meer over cybersecurity tijdens Infosecurity
Kun je de webinars niet bijwonen, maar wil je wel een antwoord op jouw security-vraagstuk? Bezoek ons dan op 4 of 5 november tijdens Infosecurity in de Jaarbeurs in Utrecht. Schrijf je direct gratis in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.