Wij nodigen onze resellers uit voor de eerste Trend Micro Bootcamp!

Trend Micro Raimund GenesJe hoeft de krant maar open te slaan en je ziet dat security tegenwoordig een hot topic is. Niets nieuws, zeker niet voor onze resellers. Omdat de ontwikkelingen op het gebied security heel erg snel gaan, nodigen wij onze resellers graag uit voor de Trend Micro Bootcamp met de CTO van Trend Micro, Raimund Genes. Op dinsdag 18 juni 2013 vindt de Bootcamp plaats in de Glazen Ruimte in Maarsen. Inschrijven kan via deze link.

Raimund Genes
De Bootcamp wordt geopend door een keynote van Raimund Genes, CTO van Trend Micro. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van security heeft Raimund een interessante kijk op het huidige securitylandschap en recente cyberaanvallen. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor de bedrijven in Nederland?

Update laatste innovaties
Uiteraard kom je tijdens de dag ook meer te weten over onze innovatieve oplossingen en producten. Tijdens deze dag zullen we onder meer een van onze nieuwste oplossingen tegen geavanceerde cyberaanvallen introduceren, Deep Discovery. Uiteraard vertellen we je de achtergrond, maar we geven je ook een real life demo.

Deelnemen
Deelnemen aan deze Bootcamp? Schrijf je dan nu in via deze link! Let op, de Bootcamp is uitsluitend toegankelijk voor ICT resellers.

Programma
12:00 – 13:00              Ontvangst en lunch
13:00 – 13:15              Trend Micro 3C strategy & business opportunities
13:15 – 14:15              Keynote: CTO Update
14:15 – 15:00              Deep Discovery Introduction
15:00 – 15:15              Break
15:15 – 16:00              Deep Security Update
16:00 – 17:00              Drinks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.