Workshop: alles over beveiliging en het moderne datacenter

screenshot_02Als lezer van onze blog is het inmiddels oud nieuws dat het traditionele IT-landschap en de manier waarop IT wordt ingezet binnen organisaties is veranderd. Waarschijnlijk is bescherming van bedrijfskritische data binnen jouw organisatie inmiddels al een belangrijk onderwerp. De traditionele ‘perimeter way of securing’ voldoet niet meer, of is in het geval van de cloud, zelfs niet meer mogelijk. Eén van de meest gemaakte fouten is dat bestaande (legacy), fysieke server security-oplossingen in te zetten. Binnen het software-defined datacenter kan dit immers resulteren in grote beveiligingslekken.

Beveiliging van virtuele cloud-omgevingen, zonder prestatieverlies: gaat dat samen?
Hoe beveilig en optimaliseer je virtuele en cloud-omgevingen zonder dataverlies? Deze vraag en andere vragen bespreken wij tijdens een gezamenlijke sessie met Kahuna en VMware over het beveiligen van het moderne datacenter. Tijdens deze workshop vertellen we meer over netwerkvirtualisatie (NSX) en leggen we uit hoe je de beveiliging van het software-defined datacenter kunt optimaliseren door middel van geautomatiseerde provisioning, vereenvoudigd beheer en verbeterde systeemprestaties.

Ook gratis deelnemen?
Tijdens de sessie krijg je inzicht in het veranderende bedreigingslandschap en krijg je concrete handvatten om de juiste keuzes te maken. Daarnaast bespreken we ook hoe je de juiste oplossing in kan passen in het geheel van preventieve en detectieve maatregelen.

Datum: 2 juli 2015
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: DierenPark Amersfoort, archman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort

Bekijk hier het complete programma en schrijf je direct gratis in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.