Worry-Free Business Security 9.0 speciaal voor het MKB

Worry FreeBYOD en consumerization of IT zijn tegenwoordig realiteit voor bijna alle mkb-organisaties in Nederland. Volgens wereldwijde cijfers van IDC nam onder andere het gebruik van privé-telefoons voor zakelijke doeleinden bij kleine bedrijven in de Verenigde Staten toe van 53 procent in 2012 naar 88 procent in 2013. Het gebruik van privé-tablets steeg van 30 procent in 2012 naar 56 procent in 2013*. Niet voor niets, want uit onderzoek van Forrester blijkt dat 70 procent van de bedrijven daadwerkelijk de winst heeft zien stijgen door de implementatie van BYOD. Er is echter ook een keerzijde, want bijna de helft van de organisaties met een BYOD-programma is slachtoffer geworden van cybercrime via mobiele apparaten. Eerder dit jaar maakte Trend Micro al bekend dat het aantal risicovolle mobiele malware applicaties de grens van twee miljoen heeft bereikt. Zes maanden geleden was dit nog een miljoen. PC malware heeft er 22 jaar over gedaan om dit aantal te bereiken. Deze bevindingen laten de groeiende behoefte zien van het mkb naar bescherming van alle endpoints.

Daarom kondigen we vandaag de upgrade aan van onze Worry-Free Business Security-oplossing speciaal voor mkb-organisaties. Worry-Free 9.0 biedt volledige bescherming van de gebruiker, inclusief mobile device security en een optie voor beheer vanuit de cloud.

MKB-security: Worry-Free Business Security 9.0
Worry-Free Business Security 9.0 biedt een aantal vernieuwde opties zoals:

  • Integratie met Microsoft Exchange ActiveSync om gemakkelijk alle mobiele apparaten te beheren

  • Verbeterd security-beleid, inclusief Remote Wipe en Device Acces-beheermogelijkheden om op afstand veilig data te wissen van het mobiele apparaat indien het apparaat gestolen is of bij een datalek.

  • Ondersteuning voor Windows 8.1, Microsoft Exchange 2013 en verbeterde security voor Mac-platformen

  • Algemene verbeteringen in het gebruiksgemak, detectie en performance van de oplossing

Voor channel
Speciaal voor channel-partners bieden we Worry-Free Remote Manager, een op cloud-gebaseerde tool voor het centraal beheren van on-premise en hosted security-klanten om zo de management en service kosten nog verder te reduceren.

*  IDC, “The Right Security Solutions for Small Businesses” May. 2014

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.