XGen endpoint security – bescherming precies wanneer je het nodig hebt

startup-photos-300x200IT security managers hebben tegenwoordig te maken met een enorme toename in geavanceerde bedreigingen, risicovol gedrag van gebruikers en gebrek aan inzicht dankzij de inzet van verschillende security-systemen. Onze belofte aan klanten is altijd geweest dat wij hen zouden helpen de slechteriken voor te zijn en hun omgevingen veilig en eenvoudig beheerbaar te houden. Vandaag doen we een schepje bovenop deze belofte en leggen de lat in de industrie weer net even iets hoger. Met de introductie van XGen endpoint security start Trend Micro een nieuw tijdperk in de wereld van IT security.

Maar wat is XGen security precies en waarom is het zo revolutionair? XGen security heeft een cross-generatie-aanpak ten aanzien van security, die bewezen threat detection-technieken, voor het snel identificeren van bekende en onbekende dreigingen combineert met geavanceerde verdedigingstechnieken zoals applicatiebeheer, exploit prevention en gedragsanalyse. XGen maakt daarbij gebruik van zogenaamde ‘high fidelity’ machine learning die bestanden checkt voordat ze uitgevoerd worden en wanneer ze draaien en beschikt  daarnaast over ‘noise cancellation’-functies waaronder census, die checkt op whitelisting en het aantal false positives reduceert.

Jarenlange ervaring

Veel ‘next-gen’ bedrijven proberen machine learning te verkopen als het ‘new kid on the block’. Trend Micro maakt hier echter al meer dan tien jaar gebruik van om zijn security tools, van anti-spam engines tot en met kwaadaardige social media detectietechnieken, te versterken. We zetten deze jarenlange kennis in bij de ontwikkeling van high fidelity machine learning die harmonieus samenwerkt met onze complete range aan threat protection-mogelijkheden. Deze worden gevoed door meer dan 100 terabytes aan data die dagelijkse wordt verzameld door het Trend Micro Smart Protection Network.

XGen security zorgt ervoor dat altijd de juiste technologie op het juiste moment wordt gebruikt, zodat klanten beschikken over een holistische enterprise-defensie. Dit vereist veel meer dan enkel een of twee beschermingstechnieken, want geen enkele techniek is effectief tegen alle type aanvallen. Ondanks dat sommige leveranciers menen dat machine learning de ‘silver bullet’ in cybersecurity is, vraagt echt complete beveiliging om een aantal geïntegreerde technieken die samen bestaande en nieuwe gaten dichten. XGen voorziet in zo’n aanpak en biedt klanten de sterkste beveiliging tegen nieuwe bedreigingen.

Tegelijkertijd willen bedrijven niet perse meer security. Ze willen juist dat hun beveiliging beheerbaar is zonder dat het hun systemen vertraagt. XGen ziet security als prioriteit maar houdt de operationele efficiency en het gebruiksgemak altijd in het oog terwijl het de sterkste detectie technieken biedt die momenteel in de markt verkrijgbaar is.

XGen endpoint security kan worden toegevoegd aan bestaande enterprise security-systemen als onderdeel van de Trend Micro Smart Protection Suites. Geïntegreerde endpoint-, e-mail- en web gateway-beveiliging is geïntegreerd binnen deze suites om gebruikers altijd en overal te beschermen. Het voorziet in centraal inzicht en beheer voor IT admin’s die daardoor sneller kunnen reageren en het beheer kunnen stroomlijnen. Trend Micro heeft 28 jaar ervaring met het beveiligen van 155 miljoen endpoints, we weten dus heel goed waar we mee bezig zijn!

Weten wat XGen endpoint security kan doen voor jouw organisatie? Kijk dan op https://www.trendmicro.com/xgen of bezoek ons op Infosecurity.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.